hiperpigmentacije

2 minute

Zdrava koža u svakoj dobi

Autor: Dermalogica

Proaktivan pristup za svako desetljeće.

Preventivno djelovanje,bilo da imate 13 ili 60 godina je preduvjet da koža ostane lijepa i zdrava. Slijedite ove savjete Annet King, direktorice globalnog obrazovanja u Dermalogici.

Koža u 20-tima

Koža i dalje proizvodi dovoljnu količinu sebuma, stanice se obnavljaju svakih 14 do 25 dana. Izbijanja mogu biti problem. Pojavljuju se prve sitne bore oko očiju.
koža pamti! Sunčanje, pušenje, nedostatak sna i zabave do ranih jutarnjih sati čine se zabavnima u toj dobi, ali posljedice će se vidjeti na koži za 10 godina.

Nezaobilazna dnevna rutina

• PreCleanse uklanja tvrdokorni make-up i nečistoću, zatim slijedi drugi čistač prema stanju kože: Special Cleansing Gel ili Clearing Skin Wash ako je koža masna ili sklona aknama.

• Uključite blagi, dnevni piling poput Daily Microfolianta™  u svoju rutinu koji čisti pore i kožu čini svježom.

• Započnite s njegom osjetljivog područja oko očiju koristeći Stress Positive Eye Lift.

• Nanesite kremu s SPF-om svaki dan kako biste oštećenja od sunca sveli na minimum i spriječili hiperpigmentaciju.

Koža u 30-ima

U 30-ima proizvodnja kolagena usporava se za 1% svake godine. Trajanje ciklusa obnove stanica produljuje se na 30 dana, što može dovesti do suhoće i dehidracije. Primjećujete znakove oštećenja kože ​​(tamne mrljice) uslijed dugogodišnjeg izlaganja sunčevim zrakama, te fine linije oko očiju. Kako se obnova usporava potrebno je pojačati eksfolijaciju kože i u njegu uvesti anti-aging sastojke za održavanje zdravog izgleda.

Nezaobilazna dnevna rutina

• Osvježite beživotnu i dehidriranu kožu Daily Microfoliantom, posvijetljujućim pilingom koji pomaže koži u borbi protiv finih linija i hiperpigmentacija.

• Problem neujednačenog tona kože (pjege / hiperpigmentacije) tretirajte dermalogica PowerBright linijom proizvoda.

• U rutinu uvedite Multivitamin power Firm kako biste učvrstili, zagladili i zaštitili kožu oko očiju od daljnjeg oštećenja.

• Potrebna vam je i hidratantna krema koja sadrži moćne sastojke protiv starenja kože. Dynamic Skin Recovery SPF30 učvršćuje i štiti kožu od foto starenja koje uzrokuje štetno UV zračenje.

Koža u 40-ima

Hormonalne promjene mogu izazvati dodatnu suhoću, osjetljivost ili rozaceu. Bore, tamne mrlje i neujednačena boja kože sve su prisutnije usporenom proizvodnjom kolagena. Sada je pravo vrijeme da „pozovemo upomoć“ intenzivne sastojake, uključujući peptide, antioksidativne vitamine i retinol koji će potaknuti proizvodnju kolagena, popraviti štetu, učvrstiti i zaštiti kožu - i zadržati sjaj!

Nezaobilazna dnevna rutina

• Promijenite čistač, odaberite proizvod s dvostrukim djelovanjem, čišćenje i eksfolijacija, kao što je Skin Resurfacing Cleanser, koji će povećati apsorpciju aktivnih sastojaka i zagladiti kožu.

• Ispod hranjive kreme nanesite snažan serum. Phyto Nature FIrming Serum je naš favorit!

• Neka Super Rich Repair bude Vaš izbor hidratantne kreme. Ovaj iznimno intenzivan tretman učvršćuje i hidratizira kožu, poveća njenu elastičnost, i zaglađuje fine linije.

• Posvetite se nježnoj koži oko očiju, prvenstveno borama, podočnjacima, hiperpigmentaciji i dehidraciji uz pomoć Age Reversal Eye Complexa koji sadrži moćni retinol.

Koža u 50-ima

Vrijeme je za jačanje, revitalizaciju i pojačanu njegu! Menopauza sustiže nas u 50-im godinama. Uzrokuje smanjenje kolagena za 30% i dramatičan porast suhoće i dehidracije. Duboke bore, tamne mrlje i osjetljivost postaju sve vidljivije. Vrijeme je za jačanje, revitalizaciju i pojačanu njegu!

Nezaobilazna dnevna rutina

• Eksfolirajte i revitalizirajte kožu Multivitamin Thermafoliant® pilingom koji se u dodiru s kožom zagrijava zbog čega vitamini i peptidi dublje penetriraju.

• Zatim napravite iznimno hranjiv multivitaminski tretman u obliku Multivitamin Power Recovery™ Masque, često puta nazivanom „ambulanta u tubi“!

• Smanjite bilo kakvu osjetljivost, zagrijavanje i naglo žarenje kože pomoću Ultracalming ™ Serum Concentrata.

• Retinolskim tretmanom obnovite kožu tijekom noći moćnim Dynamic Skin Retinol Serumom.

Natrag na blog